BeSafe iZi Flex FIX i-Size

3 595 kr

BeSafe iZi Flex FIX i-Size: Flexibilitet och Säkerhet i Perfekt Harmoni

BeSafe iZi Flex FIX i-Size är det idealiska valet för föräldrar som söker en bilbarnstol som kombinerar flexibilitet, säkerhet och användarvänlighet. Med sin innovativa design och avancerade säkerhetsfunktioner erbjuder denna bilbarnstol enastående skydd och komfort för barn i alla åldrar.

Flexibel och anpassningsbar design

Med BeSafe iZi Flex FIX i-Size får du en bilbarnstol som växer med ditt barn och anpassar sig efter deras behov. Den flexibla designen gör det möjligt att justera höjden på ryggstödet och nackstödet för optimal passform och komfort. Dessutom kan du enkelt justera bredden på stolen för att passa olika bilsäten och familjens behov.

Avancerad sidokrockskydd och i-Size godkännande

Säkerheten för ditt barn är av högsta prioritet, och med BeSafe iZi Flex FIX i-Size kan du vara säker på att de är i goda händer. Stolen är utrustad med avancerade sidokrockskydd och är godkänd enligt de senaste i-Size säkerhetsnormerna, vilket ger maximalt skydd vid eventuella kollisioner eller olyckor. Med iZi Flex FIX i-Size kan du resa med lugn och sinnesfrid.

Intuitivt Isofix-fäste för enkel installation

Installationen av BeSafe iZi Flex FIX i-Size är enkel och smidig tack vare det intuitiva Isofix-fästet. Du kan snabbt och säkert fästa stolen i bilen utan krångel eller komplicerade instruktioner. Dessutom ger det justerbara stödbenet extra stabilitet och säkerhet under resan.

Komfort och användarvänlighet för både barn och föräldrar

Med sin mjuka stoppning, justerbara funktioner och ergonomiska design erbjuder BeSafe iZi Flex FIX i-Size en bekväm åktur för barnet oavsett resans längd. Föräldrarna kommer också att uppskatta den enkla justeringen och smidiga användningen, vilket gör varje resa till en trevlig upplevelse för hela familjen.

Kontakta tillbehörssäljare

Information

  • Godkännande: UN R129-02 (i-Size och Specific Vehicle) i-Size godkänd bältesstol för barn som är 100 – 135 cm långa. ”Specific vehicle” godkänd för barn som är 135 – 150 cm långa.
  • Längd: 100 – 150 cm
  • Ålder: Ca. 4 – 12 år (BeSafe rekommenderar att barn färdas bakåtvänt till minst 4 års ålder)
  • Vikt bältesstol: 7 kg
  • Mått: L x B x H: 42 x 52 x 64 cm (i lägsta position inkl. SIP bumpers)
  • Bredd utan SIP bumpers: 44 cm
  • Bältesstolens höjd i högsta läget: 82 cm