BeSafe Stretch

6 990 kr

Banbrytande Säkerhet

Godkänd i världens tuffaste krocktest, det svenska Plustestet. Unik konstruktion med stötdämpande material i bilstolens skal. Extra sidokrockskydd (SIP+), som enkelt fästs på bilbarnstolen, absorberar upp till 20% mer av krafterna vid en sidokollision. Mjukt och skyddande huvudstöd med innovativa Dynamic Force Absorber™. Godkänd enligt reglementet UN R129. Bakåtvänt åkande upp till ca 7 års ålder, vilket är minst 5 gånger säkrare.

Smarta Funktioner för Enklare Vardag

Bältesmontering gör att bilbarnstolen kan placeras på alla passagerarplatser i bilen*. Underförankringsbanden som fästs mot golvet spänns automatiskt för att underlätta korrekt installation. Innovativ lås- och spännmekanism gör att alla kan få en säker installation utan att behöva förlita sig på armstyrka. Magneterna i sidorna av bilbarnstolens skal håller bältena ur vägen när barnet sätter sig (Magnetic Belt Assistants™). Bilstolen erbjuder justerbart lutningsläge även efter installationen. Enkel justering av huvudstöd, internbälte och benutrymme.

Hög Komfort för Ditt Barn

Inlägg för ökad komfort under första tiden i bilbarnstolen följer med (Two-Fit Cushions™). Låt barnet sitta upprätt eller luta bilstolen under färd för en vilostund, de fem olika lutningslägena ger hög komfort. Växer med barnet tack vare huvudskydd som kan höjas i 10 steg. Gott om benutrymme för växande ben, upp till 26 cm. Design som säkrar barnet utan att begränsa deras rörelsefrihet. Material av högsta kvalitet.

Varför Skapade Vi BeSafe Stretch?

De flesta föräldrar säger att de vänder sina barn framåt när de är ca 3–4 år. Men visste du att det säkraste alternativet är att barn ska sitta bakåtvänt ännu längre?

Vi gjorde vårt yttersta för att skapa en bilbarnstol som ger enastående prestanda i krocktester, även för barn ända upp till 7 års ålder. Konsumentinsikter visar att ett stort problem med bakåtvända bilbarnstolar är att barn växer ur bilstolen på grund av sin vikt innan de når 125 cm. Därför satte vi upp ett ambitiöst mål att Stretch skulle kunna bära en vikt på 36 kg samtidigt som den erbjuder tillräckligt med benutrymme för äldre barn. Ingen annan bilbarnstolstillverkare har lyckats med detta. Vi har tillverkat bilbarnstolar sedan 1963 och nu har vi använt erfarenheten från alla dessa år i utvecklingen av BeSafe Stretch.

Kontakta tillbehörssäljare

Information

 1. Bakåtvänd upp till 7 år
  En bilbilbarnstol med innovativ design som erbjuder oslagbar säkerhet och komfort. Med BeSafe Stretch kan barnet sitta bakåtvänt från ca 6 månader till ca 7 år! (125 cm och 36 kg)
 2. Oslagbart benutrymme
  Benutrymmet på Stretch kan justeras med frontbygeln upp till 26 cm(!). Detta gör att det finns utrymme för en sjuåring att sitta bekvämt. Du utökar enkelt benutrymmet allteftersom barnet växer.
 3. Enkel och flexibel installation
  Du installerar enkelt Stretch med bilens säkerhetsbälte och underförankringsband. Bilstolen kräver inte ISOFIX vilket gör att du kan placera den i passagerarsätet fram och i mittsätet bak (var det är tillåtet att installera bilstolar står i manualen för din bil). Underförankringsbanden spänns automatiskt, en funktion som gör det enklare att installera bilstolen korrekt. Stretch har även en funktion som spänner åt bältet vid installationen så att alla kan få en stabil och säker installation utan att behöva vara starka.
 4. Unik konstruktion för maximal säkerhet
  Bilbarnstolen har en unik ram som absorberar krafterna vid en frontalkollision. Ryggen i bilstolsskalet är extra robust vilket säkerställer att barnet hålls i en säker och stabil position vid en eventuell kollision.