BeSafe iZi Twist i-size

6 499 kr

BeSafe iZi Twist i-Size: En Revolutionerande Bilbarnstol för Säkerhet och Komfort

BeSafe iZi Twist i-Size tar barns säkerhet till en helt ny nivå samtidigt som den erbjuder enastående komfort och användarvänlighet för både föräldrar och barn. Med sin innovativa design och avancerade teknik är denna bilbarnstol det ultimata valet för familjer som värdesätter trygghet och bekvämlighet under varje resa.

360° rotationsfunktion för enkelhet och flexibilitet

Det som gör BeSafe iZi Twist i-Size unik är dess 360° rotationsfunktion, vilket gör det möjligt att enkelt rotera stolen för enkel på- och avlastning av barnet. Den här funktionen är inte bara praktisk utan också säker, eftersom den ger föräldrar enkel tillgång till barnet utan att behöva böja sig eller sträcka sig under installationen.

Avancerad kollisions- och sidokrockskydd

Med BeSafe iZi Twist i-Size kan föräldrar vara lugna med att deras barn är skyddade vid eventuella kollisioner eller olyckor. Stolen är utrustad med avancerade kollisionskrockskydd, inklusive SIP+ (Side Impact Protection+), som absorberar energi och minimerar risken för skador. Den är också godkänd enligt de senaste i-Size säkerhetsnormerna för bästa möjliga skydd.

Justering för optimal komfort och säkerhet

För att säkerställa maximal komfort och säkerhet för barnet är BeSafe iZi Twist i-Size utrustad med flera justerbara funktioner. Det justerbara ryggstödet och huvudstödet gör det möjligt för stolen att växa med ditt barn, medan den mjuka stoppningen och det ergonomiska designen säkerställer en bekväm åktur varje gång.

Kontakta tillbehörssäljare

Information

För ca. 6 mån-4 år (61-105 cm)
Maxvikt: 18 kg

Krocktestad och godkänd.
Finns i flera färger.

  • Inbyggt sidokollisionsskydd (SIP) i bilbarnstolens skal
  • Ytterligare sidokollisionsskydd (SIP+) med anpassad form för rotationsbilstolar
  • Bekvämt och säkert huvudskydd med den senaste BeSafe innovationen Dynamic Force Absorber™
  • Har klarat det svenska Plustestet som är ett av världens tuffaste krocktester
  • Godkänd enligt det senaste bilstolsreglementet UN R129 (i-Size)
  • Rent bakåtvänd vilket gör att barnet alltid reser 5x säkrare upp till ca. 4 år