Välkommen till din VW Transportbilar bilverkstad

Boka service/reparation

Vi använder såklart alltid Volkswagen Transportbilar originaldelar

Däckförfrågan

Däck, Däckhotell och Däckverkstad

Volkswagen Tillbehörskatalog Online

Sök efter produkter som passar till just din bil

Ersättningsbil

Vid inlämnande av bil på vår bilverkstad erbjuder vi en ersättningsbil.

Volkswagen Golf Från 715 kr/dygn*
Volkswagen Passat Från 1050 kr/dygn*

Transportbilar:
Caddy: 1175 kr/dygn*
Transporter/Caravelle: 1375 kr/dygn*
Crafter: 1950 kr/dygn*

*Inkl. moms och 1-5 dygn. Bränsle tillkommer. I priset ingår också självriskeliminering.


SERVICE & UNDERHÅLL 

För alla milen med transportbilen

När din Volkswagen Transportbil behöver service eller kanske en reparation, är den i goda händer hos oss.

Vi har utvecklat en plan för bilens service så att den löpande och kostnadseffektivt kan få omsorgen den behöver av våra experter, i varje skede i dess liv. Alltid med en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken och vi fyller även på med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans. För vi är med dig hela vägen. Även på vägen.  

Volkswagen Originalservice

Volkswagen Originalservice är det smarta sättet att bevara din Volkswagens höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt.

Volkswagen Originalservice 4+

Reducerat pris för årsmodellerna 2018 till 2015

Om din Volkswagen Transportbil är över fyra år – årsmodell 2018 till 2015 – kan vi erbjuda Originalservice 4+. Servicen är densamma som en Originalservice, men du får ett lägre pris på service och reparationer. Din Volkswagen får snabb, professionell och kostnadseffektiv service, och när du hämtar den kommer den fortfarande att vara 100 procent Volkswagen. Servicen utförs av specialutbildade servicetekniker som kan bilen och vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just Volkswagen Transportbilar. Om det behövs uppdateras även programvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.

I samband med servicen fyller vi på med förnyad Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och var som helst i nästan hela Europa.

Volkswagen Originalservice 8+

Lägre pris för årsmodell 2014 och tidigare

Är din Volkswagen Transportbil över åtta år? Då kan du välja Originalservice 8+. Bilen får lika omfattande service som Originalservice, men till ett rejält reducerat pris både på service och reparationer. Bra för bilen, bra för andrahandsvärdet och bra för dig.

Vid varje servicetillfälle underhålls bilen av specialutbildade servicetekniker som är experter på den och vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din Volkswagen Transportbil. Om det behövs uppdateras även mjukvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.

I och med servicen fyller vi också på med förnyad Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och var som helst i nästan hela Europa.

Volkswagen Basservice

För dig som har en Volkswagen av årsmodell 2014 eller äldre finns Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.


Prisgaranti på servicearbeten

Nu inför vi prisgaranti på servicearbeten (inklusive tilläggsarbeten) för bilar med årsmodell 2015 och äldre, gäller alla våra märken. Vi matchar skriven offert.
Gäller arbete och delar av originalkvalitet. 100% Original!


Tillbehör

Reservdelsförfrågan
Aktuella erbjudanden
Se våra aktuella erbjudanden på tillbehör

Vi använder alltid Volkswagen Transportbilar originaldelar

När du servar eller reparerar din bil hos oss kan du alltid lita på att vi använder oss av originaldelar. Originaldelar har perfekt passform och högsta kvalitet, din bil förblir i originalutförande in i minsta detalj. Dessutom känner mekanikerna varje vrå i din bil, de är specialutbildade på Volkswagen Transportbilars modeller och väl insatta i bilens tekniska utveckling.

Mobilitetsgaranti – fri hjälp efter vägen

Om allt går emot dig tar MobilitetsGarantin hand om dig och din bil. Allt du behöver lägga på minnet är 020-303 000 om du befinner dig inom Sverige, eller +46 771 101 000 om du är ute och far inom EU, så får du hjälp dygnet runt. MobilitetsGarantin gäller alla fordon från Volkswagen Transportbilar med leveransdatum 2002-09-11 eller senare (endast företagskunder). För svenska bilar gäller MobilitetsGarantin inom hela EU.


Vi hjälper dig hela vägen

Lina Klein

Servicerådgivare

Ehlenor Olsson

Servicerådgivare – Tidsbokning

Adam Johansson

Verkstadschef

Bengt Sundin

Verkstadschef

Dennis Sundell

Servicerådgivare