Välkommen till din Volkswagen bilverkstad

Boka service/reparation

Vi använder såklart alltid Volkswagen originaldelar

Däckförfrågan

Däck, Däckhotell och Däckverkstad

Volkswagen Tillbehörskatalog Online

Sök efter produkter som passar till just din bil

Ersättningsbil

Vid inlämnande av bil på vår bilverkstad erbjuder vi en ersättningsbil.

Volkswagen Golf Från 715 kr/dygn*
Volkswagen Passat Från 1050 kr/dygn*

*Inkl. moms och 1-5 dygn. Bränsle tillkommer. I priset ingår också självriskeliminering.


 Volkswagen Service och reparation 

 Vi har utvecklat servicepaket som passar bilen genom alla skeden i dess livslängd. Det betyder bland annat lägre pris på service och reparationer när den blir äldre. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och vi fyller samtidigt på med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans. 

Volkswagen Originalservice

Volkswagen Originalservice är det smarta sättet att få din Volkswagen att rulla längre mellan varje service. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt.

Volkswagen Originalservice 4+

Reducerat pris för årsmodellerna 2018 till 2015.

Om din Volkswagen är över fyra år kan vi erbjuda Originalservice 4+. Servicen är densamma som en Originalservice, men du får ett lägre pris på service och reparationer. Din Volkswagen får snabb, professionell och kostnadseffektiv service, och när du hämtar den kommer den fortfarande att vara 100 procent Volkswagen. Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan den innan och utan och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även programvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.

I samband med servicen fyller vi på med förnyad Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och nästan var som helst i Europa. För vi är med dig hela vägen. Även på vägen.

Volkswagen Originalservice 8+

Lägre pris för årsmodell 2014 och tidigare.

Om din Volkswagen är över åtta år kan du välja Basservice till ett fast och lågt pris tack vare färre serviceåtgärder. Eller också väljer du en Originalservice 8+. Då får bilen lika omfattande service som Originalservice, men till ett rejält rabatterat pris på service och reparationer. Bra för bilen, bra för andrahandsvärdet och bra för dig.

Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som kan din bil innan och utan och som vet exakt vad den behöver. De använder bara verktyg och Originaldelar som är anpassade till just din bil. Om det behövs uppdateras även mjukvaran i bilen, och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken.

I samband med servicen fyller vi på med förnyad Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och nästan var som helst i Europa. För vi är med dig hela vägen. Även på vägen.

Volkswagen Basservice

För dig som har en Volkswagen som är åtta år eller äldre finns Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.


Prisgaranti på servicearbeten

Nu inför vi prisgaranti på servicearbeten (inklusive tilläggsarbeten) för bilar med årsmodell 2015 och äldre, gäller alla våra märken. Vi matchar skriven offert.
Gäller arbete och delar av originalkvalitet. 100% Original!


Reservdelsförfrågan
Aktuella erbjudanden
Se våra aktuella erbjudanden på tillbehör

Vi använder alltid Volkswagen originaldelar

När du servar eller reparerar din bil hos oss kan du alltid lita på att vi använder oss av originaldelar. Originaldelar har perfekt passform och högsta kvalitet, din bil förblir i originalutförande in i minsta detalj. Dessutom känner mekanikerna varje vrå i din bil, de är specialutbildade på Volkswagens modeller och väl insatta i bilens tekniska utveckling.

Mobilitetsgaranti – fri hjälp efter vägen

Mobilitetsgarantin gör att du aldrig blir stående och gäller alla modeller från 1986 och framåt, Mobilitetsgarantin innebär att du får hjälp på plats om något skulle hända med din Volkswagen, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du all den hjälp du behöver. MobilitetsGarantin gör att du aldrig blir stående och gäller alla Volkswagenmodeller från 1986 och framåt, förutsatt att du lämnar in din bil för en Grundservice/LongLifeservice. Garantin ingår också i Volkswagen KOLL.


Vi hjälper dig hela vägen

Lina Klein

Servicerådgivare

Ehlenor Olsson

Servicerådgivare – Tidsbokning

Adam Johansson

Verkstadschef

Bengt Sundin

Verkstadschef

Dennis Sundell

Servicerådgivare