BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size inkl. bas

3 995 kr

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size: Innovation och Trygghet för Ditt Barn

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size är det ultimata valet för föräldrar som vill ha det bästa för sitt barn när det gäller säkerhet och komfort under resor. Med sin banbrytande teknologi och fokus på högsta standard erbjuder denna babyskydd enastående skydd och bekvämlighet för både föräldrar och barn.

Avancerad säkerhet och i-Size godkännande

Med iZi Go Modular X1 i-Size från BeSafe kan du lita på att ditt barn är i trygga händer. Detta babyskydd är testat och godkänt enligt de senaste i-Size säkerhetsnormerna, vilket innebär att den erbjuder en hög nivå av skydd vid eventuella kollisioner eller olyckor. Den innovativa sidokrockskyddstekniken absorberar energi och minimerar risken för skador.

Flexibel och praktisk design

En av de mest imponerande egenskaperna hos BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size är dess flexibilitet och praktiska design. Den är kompatibel med BeSafe Modular-systemet, vilket gör det möjligt för dig att enkelt ansluta babyskyddet till en bas och olika barnvagnsunderreden för smidig övergång mellan bil och vagn. Detta ger dig mer flexibilitet och bekvämlighet under dina dagliga äventyr.

Komfort och användarvänlighet

Ditt barn kommer att älska den överlägsna komforten som BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size erbjuder. Det mjuka och bekväma tyget, tillsammans med det justerbara handtaget och den ergonomiska utformningen, skapar en behaglig åktur varje gång. Dessutom är babyskyddet lätt att installera och använda, vilket sparar tid och minskar stressen för föräldrar.

Kontakta tillbehörssäljare

Information

Krocktestad och godkänd.
Finns i flera färger.

  • Bekvämt och säkert huvudskydd med den senaste BeSafe innovationen Dynamic Force Absorber™.
  • Extra sidokollisionsskydd (SIP+) som absorberar upp till ytterligare 20% av krafterna vid en sidokollision.
  • Vadderat 5-punktsbälte för extra stabilitet och komfort.
  • De extra breda axelmuddarna gör att kraften från en kollision sprider sig över en större yta och ger därmed ökad säkerhet.
  • Godkänd enligt det senaste bilstolsreglementet UN R129 (i-Size).