S1 Hydrofobiskt schampo

295 kr

Pureest S1 Hydrofobiskt Schampo

Upplev en revolutionerande rengöringsupplevelse med Pureest S1 Hydrofobiskt Schampo – det ultimata valet för att inte bara rengöra din bil, utan också ge den en oslagbar glans och skydd. Med en avancerad formel som kombinerar rengöring och hydrofobiska egenskaper, ger Pureest S1 din bil en enastående finish som håller länge.

Fördelar med Pureest S1 Hydrofobiskt Schampo:

  • Kraftfull Rengöring: Pureest S1 avlägsnar effektivt smuts, lera, insekter och andra föroreningar från lacken, vilket ger en skinande ren finish.
  • Hydrofobiska Egenskaper: Den hydrofobiska formulan skapar en skyddande yta som stöter bort vatten och smuts, vilket gör det enklare att hålla din bil ren längre.
  • Djup Glans: Schampot ger lacken en djup och långvarig glans som förbättrar bilens utseende och ger den ett proffsigt resultat.
  • Säker Att Använda: Trots sin kraft är Pureest S1 skonsam mot lacken och orsakar inte repor eller skador.

Användningsinstruktioner:

  1. Börja med att skölja bilen ordentligt med vatten för att avlägsna grov smuts.
  2. Tillsätt en lämplig mängd Pureest S1 Hydrofobiskt Schampo i en tvättsvamp eller tvätthandske
  3. Applicera på bilen två delar i taget.
  4. Skölj sedan av och fortsätt med nästa yta
  5. Skölj noggrant med rent vatten och torka av för att avsluta processen.

Pureest S1 Hydrofobiskt Schampo är det perfekta valet för dig som vill ge din bil en djuprengöring och en långvarig glans. Med dess unika hydrofobiska egenskaper och enkla applicering kan du uppnå professionella resultat och ge din bil den omsorg och skydd den förtjänar.

Kontakta tillbehörssäljare