I3 Interior Mist

178 kr

Pureest I3 Interior Mist

Ge din bil en uppfriskande doft och en renare känsla med Pureest I3 Interior Mist – den perfekta lösningen för att fräscha upp ditt fordons interiör. Pureest I3 är en mångsidig interiörmist som effektivt neutraliserar oönskade lukter och lämnar en behaglig doft samtidigt som den bidrar till en renare atmosfär i din bil.

Fördelar med Pureest I3 Interior Mist:

  • Effektiv Luktneutralisering: Neutraliserar snabbt och effektivt oönskade lukter som rök, mat, husdjur och fukt, vilket ger en fräsch och behaglig doft.
  • Långvarig Fräschör: Den avancerade formulan säkerställer att doften varar länge, vilket gör att din bil luktar fräscht under en längre tid.
  • Skonsam Formula: Pureest I3 är skonsam mot alla inredningsmaterial, inklusive textilier, läder och plast, vilket gör den säker att använda överallt i din bil.
  • Enkel Applicering: Med den praktiska sprayflaskan är det enkelt att applicera Pureest I3 Interior Mist jämnt och effektivt i hela bilens interiör.

Användningsinstruktioner:

  1. Skaka flaskan väl innan användning.
  2. Spraya Pureest I3 Interior Mist i bilens interiör, fokusera på områden där lukt kan uppstå, som säten, mattor och andra textilier.
  3. Låt misten verka och neutralisera luktmolekylerna. Upprepa vid behov för att bibehålla den fräscha doften.

Med Pureest I3 Interior Mist kan du enkelt och snabbt förbättra luftkvaliteten och atmosfären i din bil, vilket gör varje bilresa till en njutning. Oavsett om du behöver ta bort rökdoft, matlukt eller andra obehagliga lukter, kan du lita på att Pureest I3 ger dig en ren och fräsch doft. Upplev skillnaden med Pureest I3 – för en fräschare, renare bilmiljö.

Kontakta tillbehörssäljare