Efter snart 15 år som VD i Lecab Bil väljer nu Daniel Svedlund att släppa fram Johan Pettersson med nya friska idéer in i framtiden. Johan har lång erfarenhet efter 15 år i bilbranschen, varav de sista 10 på Lecab. Efter att ha börjat som transportbilssäljare på Lecab tog Johan därefter över som försäljningschef för begagnade bilar och SEAT.

– Det känns väldigt bra att det är just Johan som tar över VD-rollen i företaget efter mig. Johan har gjort ett fantastiskt jobb med vår begagnataffär och i många andra projekt här på Lecab. Det känns tryggt och spännande med Johan vid spakarna inför framtidens snabba utveckling av bilbranschen, säger Daniel Svedlund, nuvarande VD och ägare i Lecab Bil.

– Jag är glad och smickrad över att få förtroendet från ägare och styrelse. Ser med stor ödmjukhet och engagemang fram emot att tillsammans med alla medarbetare leda Lecab Bil in i framtiden. En framtid som innebär många utmaningar och med det möjligheter att fortsätta vara marknadsledande, säger Johan Pettersson.

Johan kliver in i sin nya roll som VD fr.o.m. 1 juli 2022. Daniel kommer fortsätta med en aktiv roll i styrelsen.