Sparkskydd bakåtvänt

351 kr

BeSafe Sparkskydd Bakåtvänt: Skydda Baksätet med Stil och Funktion

BeSafe Sparkskydd Bakåtvänt är den ultimata lösningen för föräldrar som vill skydda sina bilsäten från smuts, kladd och slitage samtidigt som de ger en extra touch av stil till bilens interiör. Med sin hållbara design och användarvänliga funktioner erbjuder detta sparkskydd en pålitlig och praktisk lösning för alla familjers bilresor.

Skydd mot smuts och slitage

Med BeSafe Sparkskydd Bakåtvänt kan du vara säker på att dina bilsäten förblir rena och oskadda även under de mest röriga bilresor. Det tåliga materialet och den vattenavvisande ytan skyddar effektivt mot spiller, smutsiga skor och andra oavsiktliga olyckor som kan uppstå när du reser med små barn.

Universell passform och enkel installation

Detta sparkskydd har en universell passform som passar de flesta bilar och bilsäten, vilket gör den till en mångsidig lösning för alla typer av fordon. Installationen är enkel och smidig, med justerbara spännen och remmar som säkerställer en stabil och säker passform på baksätet.

Design med barnets säkerhet i åtanke

BeSafe Sparkskydd Bakåtvänt är inte bara praktiskt, det är också utformat med barnets säkerhet i åtanke. Det är tillverkat av säkra och giftfria material som inte utgör någon risk för barnets hälsa. Dessutom är det utformat för att inte påverka funktionen hos bilens befintliga säkerhetsfunktioner, såsom barnstolens fästen eller krockkuddar.

Stilfullt och funktionellt tillbehör

Utöver sitt praktiska syfte är BeSafe Sparkskydd Bakåtvänt också ett stilfullt tillbehör som kommer att komplettera bilens interiör på ett elegant sätt. Den diskreta designen och det moderna utseendet gör den till ett välkommet tillägg till alla bilar, oavsett stil eller smak.

Kontakta tillbehörssäljare