• Elbil
  • Erbjudande
  • Privatleasing
Pris fr. 499 900kr
Privatleasing fr. 4 295kr/mån*

Elektriska ID.3 är starten på en ny era. Körglädje tillsammans med banbrytande design och generös räckvidd. Utförandet Pro Performance är standardutrustad med bland annat Discover Pro navigationssystem, eluppvärmda framsäten och multifunktionsratt i läder. Pro Performance har en batterikapacitet netto på 58 kWh, vilket ger en räckvidd upp till 422 km i enlighet med WLTP-körcykeln.

Offertförfrågan Boka provkörning

Erbjudande: Offert

Erbjudande: Offert

Hur vill du helst bli kontaktad?
Ort för ditt företag.
Finansiering
Ange antal mil
Har du en inbytesbil?
Samtycke
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar i samband med att jag skickar en förfrågan, sparas och används för att lämna en offert. Läs mer om Lecab Bils personuppgiftsbehandling.
Erbjudande: Provkör

Erbjudande: Provkör

Hur vill du att bilen ska levereras?
Välj att få bilen hemkörd eller hämta den själv på plats hos oss på Lecab. Väljer du att få bilen hemkörd kommer vi att kontakta dig för att få adress. *Kan tillkomma en kostnad, beroende på leveransadress.
Ange ett datum minst 2 dagar fram i tiden.
Tid
Har du något du funderar på?
Samtycke
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar i samband med att jag skickar en förfrågan, sparas och används för att boka en provkörning. Läs mer om Lecab Bils personuppgiftsbehandling.