Tjärlösare Gyeon Q²M Tar

199 kr

Gyeon Q²M Tar är en effektiv lösningsmedelsbaserad tjärlösare som används för att skonsamt avlägsna tjära och lim. Q²M Tar är mångsidig och kan användas på alla utvändiga ytor på bilen, och den är särskilt effektiv för rengöring av fälgar. Dess pH-neutrala sammansättning gör den lämplig även för känsliga ytor, och den kan användas på lack, glas, plast (både lackad och olackad) och till och med på ren aluminium. Dessutom är Gyeon Tar utmärkt för att ta bort lim, vilket gör den till ett användbart verktyg för att ta bort klistermärken eller rester från gamla dekaler.

Q²M Tar är baserad på citrusoljor och har en snabbverkande formula som effektivt löser upp asfalt och tjära samtidigt som den är skonsam mot den behandlade ytan.

”Gyeon är ett sydkoreanskt varumärke som specialiserar sig på högkvalitativa bilvårdsprodukter, vilket inkluderar tvätt-, rengörings- och polermedel samt produkter för fordonsskydd. Tillverkarens uppdrag är att kontinuerligt utveckla nya produkter och lösningar för bilvårdsbranschen och att vara ledande inom området. Detta mål understöds av ett eget laboratorium där erfarna forskare utvecklar och tillverkar nästan alla av Gyeons produkter med över ett decenniums erfarenhet. I sortimentet finns högsta kvalitetsprodukter för både hem- och hobbybruk samt professionell användning, då kompromisser inte är en del av Gyeons varumärkesidentitet.”

Kontakta tillbehörssäljare

Information

  • Produkt: Tjärlösare Gyeon Q²M Tar
  • Användningsområde: Lösa tjära/asfaltsfläckar på ytor
  • Storlek: 500 ml
  • Förpackning: Plastflaska med spraymunstycke
  • pH-neutral