Snabbvax Gyeon Q²M Quick Detailer

149 kr

Upplev den ultimata lösningen för snabb och effektiv bilvård med Gyeon Q²M QuickDetailer. Detta högkvalitativa snabbvax är skapad för att ge din bil en strålande glans och ett extra skyddande lager, perfekt för både proffs och bilentusiaster.

Gyeon Q²M QuickDetailer erbjuder en enkel och snabb applicering. Det enda du behöver göra är att bara spraya på och torka av för att omedelbart få en ren och glänsande yta. Den avancerade formulan intensifierar färgdjupet och ger en spegelliknande glans som verkligen får ditt fordon att sticka ut. Dessutom skapar Q²M QuickDetailer ett skyddande lager som effektivt stöter bort damm, smuts och vatten, vilket håller din bil renare längre.

Denna detaljspray är säker att använda på alla exteriöra ytor, inklusive lack, plast och glas, utan att lämna ränder eller fläckar. Den är idealisk för snabb uppfräschning mellan tvättarna och hjälper dig att hålla ditt fordon i toppskick med minimal ansträngning.

Så här använder du Gyeon Q²M QuickDetailer:

  1. Skaka flaskan väl innan användning.
  2. Spraya en liten mängd direkt på ytan eller på en ren mikrofiberduk.
  3. Torka av ytan med en torr, ren mikrofiberduk tills ytan är helt torr och polerad.
  4. Upprepa vid behov för extra glans och skydd.

Gyeon Q²M QuickDetailer är den perfekta produkten för att ge din bil en professionell finish och skydda den mot vardagens påfrestningar. Med detta snabbvax kan du enkelt och snabbt förbättra utseendet på ditt fordon, vilket gör bilvården både enkel och effektiv. Ge din bil den kärlek den förtjänar med Gyeon Q²M QuickDetailer!

Kontakta tillbehörssäljare

Information

  • Produkt: Rengörande Snabbvax Gyeon Q²M Quickdetailer
  • Användningsområde: Ge glans och rengöra bilens lack
  • Förpackning: Plastflaska med spraymunstycke
  • Storlek: 400 ml
  • Färdigblandad och redo att användas!
  • Åtgång: Ca 40-50 ml / bil