Snabbförsegling Gyeon Q²M WetCoat

179 kr

Gyeon Q²M WetCoat är en otroligt användarvänlig snabbförsegling som ger skydd åt alla utvändiga ytor på fordonet. Den är perfekt för bilar, husvagnar, motorcyklar, terränghjulingar, tunga fordon och även arbetsmaskiner. Den sprayas på den våta, nytvättade ytan och gör att den bara behöver sköljas av, utan krav på avtorkning eller noggrann applicering. WetCoat ger en fantastisk glans och dess utmärkta vattenavstötande egenskaper gör fordonets rengöring betydligt enklare! Dessutom kan WetCoat användas på alla externa ytor, inklusive fönster, plastdetaljer och fälgar. WetCoat skydd i över 3 månader, vilket gör den till det perfekta valet när du vill snabbt skydda ditt fordon och ändå få långvariga resultat.

Q²M WetCoat är speciellt formulerad för att ge enastående hydrofobisk effekt. Oavsett om ditt fordon har en befintlig keramisk lackskyddsbehandling eller inte, kommer du att märka en imponerande avrinning tack vare denna produkt och dess otroliga SiO2-baserade formula. En av de stora fördelarna med WetCoat är att den betydligt förenklar och förkortar avtorkningsfasen efter tvätt, eftersom det mesta av vattnet enkelt rinner av fordonet efter appliceringen av snabbförseglingen. Förutom dess uppenbara användning som snabbförsegling för alla yttre fordonsytor, är WetCoat även perfekt för andra tillämpningar, som att användas på duschväggar till exempel!

”Gyeon är ett sydkoreanskt varumärke som specialiserar sig på högkvalitativa bilvårdsprodukter, vilket inkluderar tvätt-, rengörings- och polermedel samt produkter för fordonsskydd. Tillverkarens uppdrag är att kontinuerligt utveckla nya produkter och lösningar för bilvårdsbranschen och att vara ledande inom området. Detta mål understöds av ett eget laboratorium där erfarna forskare utvecklar och tillverkar nästan alla av Gyeons produkter med över ett decenniums erfarenhet. I sortimentet finns högsta kvalitetsprodukter för både hem- och hobbybruk samt professionell användning, då kompromisser inte är en del av Gyeons varumärkesidentitet.”

Kontakta tillbehörssäljare

Information

  • Produkt: Snabbförsegling Gyeon Q²M Wet Coat
  • Användningsområde: Skydda lack och återuppliva lackskydd
  • Storlek: 500 ml
  • SiO2 halt: Över 5%
  • Hållbarhet: Upp till 12 veckor
  • Förbrukning: ca 80 ml / bil
  • Kapacitet: upp till 6 bilar (500 ml)
  • Beständig mot en mängd olika rengöringsmedel
  • Mycket enkel att använda, kräver ingen avtorkning