Insektsborttagare Gyeon Q²M Bug & Grime

129 kr

Gyeon Q²M Bug & Grime är ett skonsamt rengöringsmedel som är speciellt utformat för att säkert ta bort insekter från lacken utan att orsaka skador. Det är utformat för att vara mildt mot lackbeläggningar och de flesta vaxer (de mest känsliga naturvaxer kan kräva omvaxning på behandlade delar). Det är särskilt viktigt att använda insektsborttagare, särskilt efter långa körningar när fronten är täckt av insektsrester.

Gyeon Q²M Bug & Grime är ett effektivt förtvättsmedel som är speciellt utformat för att avlägsna insekter, smuts och andra föroreningar, vilket säkerställer en repfri tvätt efteråt. Vid fastsittande smuts eller envisa fläckar från insekter kan du försiktigt behandla ytan med en mjuk borste eller en mikrofiberduk innan du sköljer av medlet. Kom ihåg att aldrig applicera Q²M Bug & Grime på en varm bil eller i direkt solljus, eftersom det är viktigt att medlet inte får torka innan det sköljs av.

”Gyeon är ett sydkoreanskt varumärke som är specialiserat på högkvalitativa produkter för bilvård, inklusive tvätt-, rengörings- och polermedel samt produkter för fordonsvård. Företagets uppdrag är att ständigt utveckla nya produkter och lösningar för bilvårdsbranschen och att vara ledande inom området. Detta mål stöds av ett eget laboratorium där erfarna forskare har över ett decenniums erfarenhet av att utveckla och tillverka nästan alla av Gyeons produkter. Sortimentet innehåller produkter av högsta kvalitet för både hemanvändning, hobbybruk och professionell användning, eftersom Gyeon inte kompromissar när det gäller varumärkesidentitet.””

Kontakta tillbehörssäljare

Information

  • Produkt: Insektsborttagare Gyeon Q²M Bug & Grime
  • Användningsområde: Borttagning av insektsrester
  • Storlek: 400 ml
  • Förpackning: Plastflaska med spraymunstycke
  • Används outspädd
  • Mild mot lackförseglingar samt vaxer
  • pH-värde: 9