Flygrostlösare Gyeon Q²M Iron

179 kr

Gyeon Q²M Iron är en skonsam men kraftfull järnborttagare som effektivt rengör järnhaltigt bromsdamm från behandlade ytor. Det är speciellt formulerat för att rengöra fälgar, men tack vare sin pH-neutrala sammansättning kan det också användas på bilens lack för att avlägsna metallpartiklar och flygrost. Iron är skonsam mot vaxytor och förseglingar, vilket gör det till ett tryggt val för att rengöra även skyddade bilar utan att påverka deras egenskaper. Det är enkelt att använda och har snabb effekt, vilket gör det till ett idealiskt val både för en grundlig tvätt och för underhållstvätt när det behövs.

Gyeon Q²M Iron är utformat för att lösa upp järnpartiklar från bilens exteriöra ytor, effektivt avlägsna flygrost och bromsdamm för att skydda lacken. Flygrost utgörs av små järnpartiklar från bromsskivor och dubbdäck som kan fastna på olika delar av bilen, främst runt hjulen och speciellt framhjulen där bromsarna är mest aktiva. Det är vanligt förekommande och bör tas bort regelbundet för att skydda lacken.

Gyeon Iron rengör behandlade ytor effektivt och hjälper till att avlägsna fastsittande metallpartiklar från fälgar och lack. Det reagerar snabbt på ytan och gör det möjligt att enkelt avlägsna järnhaltiga partiklar i en behandling. När det reagerar med metallpartiklarna blir ämnet lila, vilket gör det lätt att se var järnet har samlats och när ytan är redo att sköljas.

”Gyeon är ett sydkoreanskt varumärke som fokuserar på högkvalitativa bilvårdsprodukter, inklusive tvätt-, rengörings- och polermedel samt produkter för fordonsvård. Företagets mål är att kontinuerligt utveckla innovativa produkter och lösningar för bilvårdsbranschen och att vara en ledande aktör inom området. Detta mål stöds av ett dedikerat laboratorium där erfarna forskare arbetar med att utveckla och tillverka nästan alla av Gyeons produkter med över ett decenniums erfarenhet. Sortimentet omfattar högkvalitativa produkter för både hemmabruk, hobbyentusiaster och professionella användare, med fokus på att inte göra avkall på kvalitet i Gyeons varumärkesidentitet.”

Kontakta tillbehörssäljare

Information

  • Produkt: Flygrostlösare Gyeon Q²M Iron
  • Användningsområde: Borttagning av järn och flygrost från lack och fälgar
  • Storlek: 500 ml
  • Förpackning: Plastflaska med spraymunstycke
  • pH-neutralt
  • Skonsamt mot vaxyta / försegling