Bilschampo Gyeon Q²M Bathe+

199 kr

Gyeon Q²M Bathe+ är ett mycket omtyckt och väl säljande bilschampo från det välkända varumärket Gyeon. Bathe+ innehåller samma ingredienser som vanligtvis endast återfinns i keramiska lackförseglingar, nämligen SiO2. Det fungerar på samma sätt som ett vaxschampo och inte bara rengör, utan lämnar även en hydrofobisk och smutsavstötande yta efter sig, vilket minskar behovet av frekvent biltvätt. Schampot är helt säkert att använda på alla ytor på bilen och skapar en skyddande, osynlig film på lack, plast, gummi och glas.

Schampot är mycket lättarbetat och ger utmärkta resultat redan efter en enda tvätt. Gyeon Q²M Bathe+ kan användas som den enda skyddsprodukten för lacken, men också som en kompletterande produkt för att förstärka effekten av befintligt vax eller försegling och därigenom öka deras hållbarhet.

Tips! Bilschampot har keramiska egenskaper, vilket resulterar i en skyddande yta som förbättrar glansen och avvisar smuts och vatten. För att maximera skyddets hållbarhet och effekt, prova att lägga till en extra dos schampo direkt i tvätthandsken efter varje användning. Det krävs faktiskt inte mycket mer produkt på detta sätt, jämfört med den traditionella metoden att blanda schampo direkt i hinken. En enkel pumptryckning från den medföljande flaskan ger ca 2 ml medel, vilket är tillräckligt för åtminstone en bilpanel. Den lilla flaskan innehåller 400 ml medel, vilket motsvarar ungefär 200 pumpar. Genom att använda 6-10 pumpar bilschampo i tvätthandsken under varje biltvätt, räcker hela flaskan till cirka 20-30 bilar. Så var inte rädd för att prova detta sätt – det ger en mer koncentrerad dos som ger längre hållbarhet!

Kontakta tillbehörssäljare

Information

  • Storlek: 400 ml
  • Blandningsförhållande: 1:500
  • Hållbarhet: Upp till 6 veckor
  • pH-värde: 6
  • Innehåller SiO2
  • För både lack, plast, gummi och glas