250 ŠKODA-bilar ser till att Tour de France rullar
2022-07-05

250 ŠKODA-bilar ser till att Tour de France rullar

Tour de France 2022 är den 109:de upplagan och det 19:e året i rad där ŠKODA är huvudsponsor och bilpartner till världens största cykellopp. Den stora nyheten i år är att vi äntligen får ett Tour de France för damer, samt att loppet startade i Skandinavien med tre etapper i Danmark.
2022-06-16

Tour de France-upplevelse i vinstpotten när ŠKODA sponsrar Vätternrundan för 9:e året i rad

Den årliga Vätternrundan är världens största cykelmotionslopp och den 315km långa banan runt sjön lockar cyklister både från Sverige och utanför landets gränser. ŠKODA Sverige är för 9:e årets i rad huvudpartner till Vätternrundan och i år satsar ŠKODA extra för att stärka sin koppling till det globala partnerskapet till Tour de France, världens främsta cykelarrangemang.
Medvind för ŠKODA AUTO – satsar på vindkraft i Finland
2022-06-13

Medvind för ŠKODA AUTO – satsar på vindkraft i Finland

› 38 nya vindkraftverk på tre platser med en total märkeffekt på 159,6 MW › Den beräknade energivolymen på 570 GWh/år kan försörja cirka 150 000 hushåll › Storskaliga investeringar i förnybar energi är en integrerad del av ŠKODAs strategi "Green Future"

snabbladdning och hållbar körglädje

ŠKODA ENYAQ iV

ŠKODA ENYAQ iV är äntligen här! Denna helt eldrivna SUV är den tjeckiska biltillverkarens första produktionsmodell som är baserad på Volkswagen-koncernens elbilsplattform MEB med en räckvidd upp till 510 km* (WLTP).

Upptäck den innovativa designen på nya ŠKODA ENYAQ iV.

Nya ENYAQ iV är en helt eldriven SUV som erbjuder snabbladdning och hållbar körglädje.

Vill du veta mer kring hur vi hanterar omständigheterna kring COVID-19? Läs mer