Nu kan du beställa ŠKODA ENYAQ iV – eldriven femsitsig SUV med upp till 510 km räckvidd enligt WLTP*. ENYAQ iV kombinerar körglädje, komfort och säkerhet med generösa innerutrymmen för hela familjen.

 

ENYAQ iV 60, 448 500 kr (prel. förmånsvärde 1 442 kr)

ENYAQ iV 80, 547 700 kr (prel. förmånsvärde 1 456 kr)

Rekommenderade cirkapriser inkl. svensk standardutrustning och moms. Förmånsvärdet är preliminärt, per månad netto vid 50 % marginalskatt, beräknat på nu gällande regelverk.

Kontakta våra säljare Simon eller Robin för mer info och beställning.

En kompakt och rymlig SUV med plats för 5 personer och 585 liter bagage. 13-tums Infotainmentskärm och 5,3-tums digital instrumentpanel.  LED-Matrix strålkastare med automatisk partiell avbländning av helljus.

Leverans av ENYAQ iV sker preliminärt under första halvåret 2021.

 

*Räckvidd för ENYAQ iV 60 är upp till 390 km och för ENYAQ iV 80 upp till 510 km (WLTP). Räckvidd och elförbrukning baseras på uppskattade värden från körcykeln WLTP. Vald utrustning kan påverka räckvidd och energiförbrukning. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad.

Senaste nytt

Nu startar serieproduktionen av ENYAQ iV vid ŠKODA AUTOs fabrik i Mladá Boleslav
2020-12-04

Nu startar serieproduktionen av ENYAQ iV vid ŠKODA AUTOs fabrik i Mladá Boleslav

Den här veckan är det produktionsstart för ENYAQ iV vid ŠKODA AUTOs fabrik i tjeckiska Mladá Boleslav. Helt eldrivna ENYAQ iV, som är ŠKODAs första serietillverkade elbil, är baserad på Volkswagen-koncernens speciella elbilsplattform MEB. Framöver kommer den tjeckiska biltillverkaren här att producera upp till 350 exemplar av sin nya SUV per dag. Detta hela sker vid koncernens enda produktionslina för både MQB- och MEB-plattformarna och parallellt med bilarna i modellserierna OCTAVIA och KAROQ.
ŠKODA och Hockeyfonden stöttar svensk ishockey – Daniel Adams-Ray har tonsatt hyllningsfilmen till eldsjälarna bakom den
2020-11-27

ŠKODA och Hockeyfonden stöttar svensk ishockey – Daniel Adams-Ray har tonsatt hyllningsfilmen till eldsjälarna bakom den

I dag lanserar ŠKODA en kampanj skapad för att hylla och lyfta fram de verkliga eldsjälarna inom svensk ishockey. Samtidigt släpper Daniel Adams-Ray låten "Hela dagen är inte natt”. Ett verk som går hand i hand med kampanjens budskap och Hockeyfondens arbete att lyfta de människor som sällan syns i rampljuset, men är vitala kuggar för sportens fortlevnad.
Årets familjebil 2020 – ŠKODA SUPERB iV
2020-11-26

Årets familjebil 2020 – ŠKODA SUPERB iV

För femte gången vinner ŠKODA den prestigefyllda utmärkelsen Årets familjebil och det är första gången Superb tar hem vinsten. Av de tio namnkunniga motorjournalisterna i Motorförarens jury röstade flest på laddhybriden ŠKODA SUPERB iV. På delad andraplats hamnade elbilen Volkswagen ID.3 och laddhybriden Toyota RAV4 PHEV.