Nu söker vi Servicetekniker inom felsökning till Karlstad

Har du en hög servicekänsla och tycker om att ge kunden det lilla extra? Vill du överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda den bästa tänkbara servicen? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo där problemlösning ingår i ditt uppdrag? Då har vi ett jobb för dig! 

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast 11 september 2022. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev. 


Arbetsuppgifter

Vi behöver dig som är duktig på kundrelationer och vill representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.

Som Servicetekniker har du ett engagemang och ett driv att utvecklas i din roll som tekniker då vi står i en förändring där digitalisering och elektrifiering är i fokus. Du har ett tekniskt intresse för bilar och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Du bör ha erfarenhet av både felsökning och servicearbeten. Utöver ditt tekniska kunnande är du van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner.

Kvalifikationer

  • B-körkort. 
  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande eftergymnasialutbildning.
  • God datorvana är meriterande.
  • God läsförståelse och lätt för att jobba efter anvisningar.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett roligt arbete och trivsam miljö där du får jobba i ett spännande företag med branschens hetaste varumärken. Du kommer ingå i ett team av kompetenta och trevliga kollegor och vi erbjuder dig även kontinuerlig utbildning för att du ska kunna utvecklas och växa i din roll. 

Ort: Karlstad.
Omfattning: Heltid (dagtid)
.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 2022-09-11. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök så snart som möjligt. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev. 

Välkommen att skicka din ansökan

Rekryterande chef: Bengt Sundin, svarar gärna på dina frågor om tjänsten.

Frågor om processen kan ställas till HR-ansvarig Lotta Olsson.