Nu söker vi Servicerådgivare till Lecab

Har du en hög servicekänsla och tycker om att ge kunden det lilla extra? Vill du överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda den bästa tänkbara servicen? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo där problemlösning ingår i ditt uppdrag? Då har vi ett jobb för dig! 

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast 25 februari 2022. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev.


Vem är du?

Vi söker dig som är duktig på kundrelationer och vill representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.

Som Servicerådgivare är du nyckelpersonen i relationen mellan våra kunder och verkstaden. I ditt arbete kommer du att ha daglig kundkontakt både vid in/utlämning av bil och via mail/onlinebokning och telefon. Du hjälper kunderna med allt från teknisk rådgivning, bokar tider för service, reparationer, upprättar kostnadskalkyler och fakturering. Tillsammans med kollegorna i verkstadsteamet arbetar ni för att överträffa våra kunders förväntningar och ge bästa möjliga service från första kontakten ända fram tills bilen är klar för utlämning.

Är du den vi söker, tveka inte, ansök idag!

Kvalifikationer

  • B-körkort. 
  • Gymnasieutbildning.
  • Tidigare serviceroll är meriterande.
  • God datorvana är meriterande.
  • God läsförståelse och lätt för att jobba efter anvisningar.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett roligt arbete och trivsam miljö där du får jobba i ett spännande företag med branschens hetaste varumärken. Du kommer ingå i ett team av kompetenta och trevliga kollegor och vi erbjuder dig även kontinuerlig utbildning för att du ska kunna utvecklas och växa i din roll. 

Omfattning: Heltid (dagtid)
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ort: Karlstad
Sista ansökningsdag: 2022-02-25. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt. Din ansökan skall innehålla CV och ett personligt brev.

Välkommen att skicka din ansökan

Rekryterande chef Thomas Gunnarsson svarar gärna på dina frågor om positionen. Tel: 010-47 00 737

Frågor om processen kan ställas till HR-ansvarig Lotta Olsson.