Vi på Lecab publicerar här våra lediga jobb. Nedan ser Du vilka jobb som är aktuella just nu. Vill Du skicka in en intresseanmälan även om Ditt drömjobb inte finns tillgängligt just nu så kan Du göra det till: jobb@lecab.se

Tänk på att vara specifik för att göra hanteringen så enkel som möjlig då vi arkiverar Din ansökan för framtida rekrytering.
Vi tycker det är smickrande att Du vill jobba hos oss och önskar Dig lycka till.

 

Vi växer och behöver förstärka vårt fastighetsteam med två fastighetstekniker till vårt kontor i Karlstad.

Tjänstebeskrivning:

Arbetet som fastighetstekniker är i grunden en tjänst som innebär ansvar för drift och underhåll av våra fastigheter. I dina arbetsuppgifter ingår att serva och reparera vårt fastighetsbestånd runt om i Värmland. Man ingår i ett team och kommunikation är ett ledord både internt och externt. Du ska vara självgående men vi ser även samarbetsvilja som en självklarhet då vi dessutom arbetar tillsammans med ett flertal underleverantörer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med fastighetsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet, du ska vara en lagspelare med stark känsla för kundservice och du får gärna ha ett stort teknikintresse i övrigt. Intresse och passion för såväl fastighetsdrift som kundservice samt höga kvalitetskrav är en självklarhet. Du ska ha goda datorkunskaper och lätt för att lära dig nya IT-system. Om du tidigare jobbat med fastighetsoptimering är detta meriterande.

Personliga egenskaper:

Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du är effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ.

Varför ska man jobba på Lecab?

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. För att våra anställda ska kunna nå sin fulla potential fokuserar vi på bra ledarskap och bra teamkänsla. Vi inser vikten av en positiv och trivsam arbetsmiljö och arbetar ständigt med förbättringar av verksamheten.

Vi har väldigt mycket olika events för våra anställda inom Lecabgruppen och även gemensamma events med våra familjer såsom skidåkning, jogginglopp, julbord o.s.v. Som anställd kan du även få subventionerade träningskort på utvalda gym för att hålla dig i form.

Krav: Körkort B, goda datakunskaper, erfarenhet från fastighetsunderhåll

Varaktighet: Tillsvidare, heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Karlstad

Ansökan: Känner du att ovan stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan till louise.hagstrand@lecab.se. Sista ansökningsdag är 15 april men intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare.

 

 

 

Vi växer och behöver förstärka vårt fastighetsteam med en bovärd/vaktmästare till vårt kontor i Karlstad.

Tjänstebeskrivning:

Arbetet som bovärd är i grunden en servande tjänst men kräver också ett ansvar för våra hyresgästers lägenheter. I dina arbetsuppgifter ingår att besiktiga och reparera diverse skador som kan uppstå i vårt lägenhetsbestånd. Allmänt yttre och inre underhåll av våra fastigheter ligger också inom ansvarsområdet, man ingår i ett team och kommunikation är ett ledord både internt och externt. Du ska vara självgående men vi ser också samarbetsvilja som en självklarhet då vi även arbetar tillsammans för att våra hyresgäster skall trivas och prata gott om oss.

Kvalifikationer:

Vi söker en lagspelare med stark känsla för kundservice och du får gärna ha ett stort teknikintresse i övrigt. Intresse och passion för service samt höga kvalitetskrav är en självklarhet. Du ska ha goda datorkunskaper och lätt för att lära dig nya IT-system. Om du tidigare jobbat med fastigheter är detta meriterande.

Personliga egenskaper:

Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du är effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ.

Varför ska man jobba på Lecab?

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. För att våra anställda ska kunna nå sin fulla potential fokuserar vi på bra ledarskap och bra teamkänsla. Vi inser vikten av en positiv och trivsam arbetsmiljö och arbetar ständigt med förbättringar av verksamheten.

Vi har själva väldigt mycket olika events inom Lecabgruppen och även gemensamma events med våra familjer såsom skidåkning, jogginglopp, julbord o.s.v. Som anställd kan du även få subventionerade träningskort på utvalda gym för att hålla dig i form.

Krav: Körkort B, goda datakunskaper, erfarenhet från fastighetsunderhåll

Varaktighet: Tillsvidare, heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsort: Karlstad

Ansökan: Känner du att ovan stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan till louise.hagstrand@lecab.se. Sista ansökningsdag är 15 april men intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

 

 

 

Till vår VW-verkstad i Karlstad söker vi nu 2 Servicetekniker:
Vi växer och behöver förstärka vårt VW-team med 2 servicetekniker i Karlstad.

 Varför ska man jobba på Lecab? Som anställd på Lecab kommer man att arbeta i en bransch som står inför en enorm förändring. Vi kommer troligtvis att gå från fossil drift till ren eldrift på våra bilar under en spekulerad tidsperiod på 5-12 år. Detta kommer att ställa fantastiska krav på oss som jobbar med detta, vi kommer att få lära oss nya sätt att sälja tjänster och att serva kunderna som vi inte gjort förut. Detta kommer att kräva stora utbildningsinsatser och som anställd utbildas man löpande i Volkswagen Sveriges interna utbildningar. Vi har även tillgång löpande webbaserade utbildningar. Oftast sker de lärarledda utbildningarna på plats i Södertälje men vid nya modellintroduktioner kan detta ske utomlands.

Vi har själva väldigt mycket events inom teamen och även gemensamma events med våra familjer såsom skidåkning, jogginglopp, julbord o.s.v. Som anställd kan du även få subventionerade träningskort på utvalda gym för att hålla dig i form.

Tjänstebeskrivning: Arbetet som servicetekniker är i grunden en säljande tjänst men kräver också ett ansvar för våra kunders bilar. I dina arbetsuppgifter ingår att serva och reparera bilar på resp. serviceverkstad. Man ingår i ett team och kommunikation är ett ledord både internt och externt. Du ska vara självgående men vi arbetar också med koncept där vi jobbar fler på samma bil. Samarbetsvilja är då en självklarhet.

Kvalifikationer: Vi söker en lagspelare med stark kundservicekänsla och gärna ett övrigt teknikintresse. Intresse och passion för bilar såväl som kunder samt höga kvalitetskrav är en självklarhet. Du ska ha goda datorkunskaper och lätt för att lära dig nya IT-system. Om du tidigare jobbat med ”våra märken” är detta meriterande.

Personliga egenskaper: Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du är effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ.

Krav: Körkort B, Minst 3-årig fordonsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande Varaktighet: Tillsvidare, Heltid Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetsort: Karlstad Ansökan: Känner du att ovan stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan till bengt.sundin@lecab.se senast 13 april.

Lecab Bil AB: Är ett företag i Lecabgruppen. Företaget omsätter ca 800 MSEK och är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Det innebär att vi arbetar med försäljning, service, reparationer och reservdelsförsäljning av märkenas produkter. Bolaget har sin verksamhet i Karlstad och Arvika. Vi är ca 150 personer som arbetar i personbilsverksamheten.

Volkswagen-verkstaden: Servar och reparerar bilar för VW och VW-transporter. Kunderna hanteras via två mottagningar och bilarna servas/repareras sedan i två lokaler. Vi är sammanlagt 23 personer som arbetar i den verksamheten som är baserad i Karlstad.

 

 

 

Anställning av servicetekniker Audi/Skoda februari 2018

Lecab Bil AB är ett företag i Lecabgruppen. Företaget omsätter ca 800 MSEK och är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Det innebär att vi arbetar med försäljning, service, reparationer och reservdelsförsäljning av märkenas produkter. Bolaget har sin verksamhet i Karlstad och Arvika. Vi är ca 150 personer som arbetar i personbilsverksamheten.

Audi/Skoda-verkstaden servar och reparerar bilar för Audi, Seat och Skoda. Kunderna hanteras via en gemensam mottagning och bilarna servas/repareras sedan i två lokaler. Vi är sammanlagt 18 personer som arbetar i den verksamheten som är baserad i Karlstad.

Till vår Audi/Skoda verkstad i Karlstad söker vi nu 2 Servicetekniker.
Vi växer och behöver förstärka vårt Audi Skoda-team med 2 servicetekniker i Karlstad.

Tjänstebeskrivning:
Arbetet som servicetekniker är i grunden en säljande tjänst men kräver också ett ansvar för våra kunders bilar. I dina arbetsuppgifter ingår att serva och reparera bilar på resp. serviceverkstad. Man ingår i ett team och kommunikation är ett ledord både internt och externt. Du ska vara självgående men vi arbetar också med koncept där vi jobbar fler på samma bil. Samarbetsvilja är då en självklarhet.

Kvalifikationer:
Vi söker en lagspelare med stark kundservicekänsla och gärna ett övrigt teknikintresse. Intresse och passion för bilar såväl som kunder samt höga kvalitetskrav är en självklarhet. Du ska ha goda datorkunskaper och lätt för att lära dig nya IT-system. Om du tidigare jobbat med ”våra märken” är detta meriterande.

Personliga egenskaper:
Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du är effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ.

Krav: Körkort B, Minst 3-årig fordonsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande Varaktighet: Tillsvidare, Heltid Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetsort: Karlstad Ansökan: Känner du att ovan stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan till mikael.thornqvist@lecab.se senast 15 mars.