Vi på Lecab publicerar här våra lediga jobb. Nedan ser Du vilka jobb som är aktuella just nu. Vill Du skicka in en intresseanmälan även om Ditt drömjobb inte finns tillgängligt just nu så kan Du göra det till: jobb@lecab.se

Tänk på att vara specifik för att göra hanteringen så enkel som möjlig då vi arkiverar Din ansökan för framtida rekrytering.
Vi tycker det är smickrande att Du vill jobba hos oss och önskar Dig lycka till.

Information till arbetssökande

Aktuella tjänster:

Lecab Bil AB, servicetekniker i Arvika

Lecab Bil AB ett företag i Lecabgruppen. Företaget omsätter ca 800 MSEK och är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Det innebär att vi arbetar med försäljning, service, reparationer och reservdelsförsäljning av märkenas produkter. Bolaget har sin verksamhet i Karlstad och Arvika. Vi är ca 150 personer som arbetar i personbilsverksamheten. Vi växer och behöver förstärka vårt service-team med en servicetekniker i Arvika.

 

Serviceverkstaden i Arvika

Servar och reparerar bilar av märkena VW, VW-transporter, Audi & Skoda. Kunderna hanteras via en gemensam kundmottagning med reservdelar och skadeverkstad. Bilarna servas/repareras sedan i en lokaler med 10 arbetsplatser. Vi är sammanlagt 13 personer som arbetar i den verksamheten.

 

Varför ska man jobba på Lecab?

Som anställd på Lecab kommer man att arbeta i en bransch som står inför en spännande förändring. Vi kommer troligtvis att gå från fossil drift till ren eldrift på våra bilar under en spekulerad tidsperiod på 5-12 år. Detta kommer att ställa höga krav på oss, vi kommer att få lära oss nya sätt att sälja tjänster och att serva kunderna som vi inte gjort förut. Det kommer krävas stora utbildningsinsatser och som anställd utbildas man löpande i Volkswagen Sveriges interna utbildningar. Vi har även tillgång löpande webbaserade utbildningar. Oftast sker de lärarledda utbildningarna på plats i Södertälje men vid nya modellintroduktioner kan detta ske utomlands.

Vi har själva väldigt mycket events inom teamen och även gemensamma events med våra familjer. Som anställd kan du även få subventionerade träningskort på utvalda gym för att hålla dig i form.

 

Tjänstebeskrivning:

Arbetet som servicetekniker är i grunden en säljande tjänst men kräver också ett ansvar för våra kunders bilar. I dina arbetsuppgifter ingår att serva och reparera bilar på vår serviceverkstad. Man ingår i ett team och kommunikation är ett ledord både internt och externt. Du ska vara självgående men vi arbetar också med koncept där vi jobbar fler på samma bil. Samarbetsvilja är då en självklarhet.

 

Kvalifikationer:

Vi söker en lagspelare med stark kundservicekänsla och gärna ett övrigt teknikintresse. Intresse och passion för bilar såväl som kunder samt höga kvalitetskrav är en självklarhet. Du ska ha goda datorkunskaper och lätt för att lära dig nya IT-system. Om du tidigare jobbat med ”våra märken” är detta meriterande.

 

Personliga egenskaper:

Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du är effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ.

 

Krav: Körkort B, Minst 3-årig fordonsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande Varaktighet: Tillsvidare, Heltid Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetsort: Arvika Ansökan: Känner du att ovan stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan till adam.johansson@lecab.se senast 20 februari.

 

 

Hallvärd Karlstad

Vill du jobba hos oss på Lecab som extra eventpersonal/hallvärd?
Som eventpersonal/hallvärd jobbar man med att visa våra bilar i samband med mässor och företagsevent runt om i Värmland, samt hjälpa till i våra bilhallar med att möta kunder, hämta/lämna bilar m.m.
Vi söker dig som har b-körkort, är utåtriktad och har ett intresse för bilar.
Låter det intressant så skicka gärna in en spontanansökan till Jessica.nilsson@lecab.se