Vi på Lecab publicerar här våra lediga jobb. Nedan ser Du vilka jobb som är aktuella just nu. Vill Du skicka in en intresseanmälan även om Ditt drömjobb inte finns tillgängligt just nu så kan Du göra det till: jobb@lecab.se

Tänk på att vara specifik för att göra hanteringen så enkel som möjlig då vi arkiverar Din ansökan för framtida rekrytering.
Vi tycker det är smickrande att Du vill jobba hos oss och önskar Dig lycka till.

Information till arbetssökande

Aktuella tjänster:

Reservdelssäljare till Lecab Bil i Karlstad

Lecab Bil AB är ett företag i Lecabgruppen. Företaget omsätter ca 800 MSEK och är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Det innebär att vi arbetar med försäljning, service, reparationer och reservdelsförsäljning av märkenas produkter. Bolaget har sin verksamhet i Karlstad och Arvika. Vi är ca 150 personer som arbetar i personbilsverksamheten.

Reservdelssidan supportar de olika märkesverkstäderna med reservdelar. Det finns också en grossistsida där vi hjälper våra samarbetspartners med bildelar. Butiken är reservdelars front mot privatkunderna där vi försöker att supporta dem med bästa reservdelsservicen. Vi är sammanlagt 11 personer som arbetar på reservdelssidan i Karlstad.

Reservdelssäljare, Lecab Bil AB:
Vi söker nu en reservdelsmedarbetare till vårt reservdelsteam på Lecab personbilar i Karlstad.

Tjänstebeskrivning:
Arbetet som reservdelssäljare är i grunden en säljande och supportande vilket kräver att du drivs av servicekänslan. I dina arbetsuppgifter ingår hjälpa våra kunder både internt och externt att få den bästa reservdelssupporten som finns. Dator och telefon är dina främsta arbetsverktyg, du trivs med att jobba i högt tempo samt har uthålligheten som krävs för att hantera många samtidiga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Vi söker en lagspelare med stark kundservicekänsla, gärna bil/teknikintresse och som alltid är beredd att stötta sina kollegor och sätta kunden och laginsatsen i främsta rummet. Du är noggrann, organiserad, serviceinriktad och har stor ansvarskänsla. Vår målsättning är att våra kunder ska få ett genuint trevligt, professionellt och korrekt bemötande, i detta har du som reservdelsmedarbetare en viktig roll. Du ska ha goda datorkunskaper och lätt för att lära dig nya IT-system.

Personliga egenskaper:
Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du är effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Kommunikation är ett ledord för verksamheten, både internt och externt.

Krav: Körkort B, Minst 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande Varaktighet: Tillsvidare, Heltid Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetsort: Karlstad Ansökan: Känner du att ovan stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan till Daniel.nafver@lecab.se senast den 15 december.

 

Skadetekniker samt en lackerare till Lecab Bil i Karlstad

Är du intresserad av bilar och teknik? Har du talang för färg och form?  Då är du den vi söker till vårt team på skadeverkstan på Lecab Bil.

Vi erbjuder dig att få arbeta i ett stort företag med möjligheter att utvecklas i ditt arbete. Vi anser att våra medarbetare är det viktigaste vi har och arbetar för att du ska trivas och utvecklas hos oss genom löpande utbildningar, etablerade rutiner och processer samt arbeta med duktiga kollegor.

Vi är ett team bestående av skadetekniker, lackerare, servicerådgivare och garantihandläggare som nu vill fortsätta utvecklas med dig.

Beskrivning av tjänsten

I arbetet som skadetekniker får du möjlighet att arbeta med allehanda plåtskador och reparation av kaross, plåtarbeten, riktbänk-arbeten, olika reparationsarbeten men också diverse glasarbeten.

Som lackerare arbetar du i ett team där lackering, slipning och plastreparationer ingår.

Vem är du

Du är en driven person som tycker om att arbeta efter mål med en vilja om att utvecklas och lära sig nya saker. Du är noggrann och systematisk. Du har ett stort engagemang för ditt arbete med kundnöjdhet i största fokus, samt har lätt för att samarbeta och vara en del i vårt team.

Kvalifikationer

  • B-körkort
  • Bilplåtslagareutbildning, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • Lackutbildning, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • Svenska i tal och skrift

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet att påverka i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra varumärken kräver löpande utbildning.

Tillträde enligt överenskommelse. Vid intresse eller frågor vänligen kontakta verkstadschef Veronica Johansson 010-47 00 790. Vi ser gärna ansökan via E-post till Veronica.johansson@lecab.se

 

Hallvärd

Vill du jobba hos oss på Lecab som extra eventpersonal/hallvärd?
Som eventpersonal/hallvärd jobbar man med att visa våra bilar i samband med mässor och företagsevent runt om i Värmland, samt hjälpa till i våra bilhallar med att möta kunder, hämta/lämna bilar m.m.
Vi söker dig som har b-körkort, är utåtriktad och har ett intresse för bilar.
Låter det intressant så skicka gärna in en spontanansökan till Jessica.nilsson@lecab.se