Vi på Lecab publicerar här våra lediga jobb. Nedan ser Du vilka jobb som är aktuella just nu. Vill Du skicka in en intresseanmälan även om Ditt drömjobb inte finns tillgängligt just nu så kan Du göra det till: jobb@lecab.se

Tänk på att vara specifik för att göra hanteringen så enkel som möjlig då vi arkiverar Din ansökan för framtida rekrytering.
Vi tycker det är smickrande att Du vill jobba hos oss och önskar Dig lycka till.

 

Anställning av servicetekniker Audi/Skoda februari 2018

Lecab Bil AB är ett företag i Lecabgruppen. Företaget omsätter ca 800 MSEK och är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Det innebär att vi arbetar med försäljning, service, reparationer och reservdelsförsäljning av märkenas produkter. Bolaget har sin verksamhet i Karlstad och Arvika. Vi är ca 150 personer som arbetar i personbilsverksamheten.

Audi/Skoda-verkstaden servar och reparerar bilar för Audi, Seat och Skoda. Kunderna hanteras via en gemensam mottagning och bilarna servas/repareras sedan i två lokaler. Vi är sammanlagt 18 personer som arbetar i den verksamheten som är baserad i Karlstad.

Till vår Audi/Skoda verkstad i Karlstad söker vi nu 2 Servicetekniker.
Vi växer och behöver förstärka vårt Audi Skoda-team med 2 servicetekniker i Karlstad.

Tjänstebeskrivning:
Arbetet som servicetekniker är i grunden en säljande tjänst men kräver också ett ansvar för våra kunders bilar. I dina arbetsuppgifter ingår att serva och reparera bilar på resp. serviceverkstad. Man ingår i ett team och kommunikation är ett ledord både internt och externt. Du ska vara självgående men vi arbetar också med koncept där vi jobbar fler på samma bil. Samarbetsvilja är då en självklarhet.

Kvalifikationer:
Vi söker en lagspelare med stark kundservicekänsla och gärna ett övrigt teknikintresse. Intresse och passion för bilar såväl som kunder samt höga kvalitetskrav är en självklarhet. Du ska ha goda datorkunskaper och lätt för att lära dig nya IT-system. Om du tidigare jobbat med ”våra märken” är detta meriterande.

Personliga egenskaper:
Du brinner för att ge service och arbetar alltid med viljan att överträffa kundens förväntningar. Du är effektiv i ditt arbete och kan ta egna initiativ.

Krav: Körkort B, Minst 3-årig fordonsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande Varaktighet: Tillsvidare, Heltid Tillträde: Enligt överenskommelse Arbetsort: Karlstad Ansökan: Känner du att ovan stämmer in på dig är du välkommen att skicka din ansökan till mikael.thornqvist@lecab.se senast 15 mars.