Vi söker nu en driven kommunikatör till Lecab-gruppen i Karlstad. Du kommer ha huvudansvaret för all kommunikation inom de tre bolagen Lecab bil, Lecab lastbilar och Lecab fastigheter. I din roll som kommunikatör har du ansvaret för och driver arbetet med kommunikationen framåt. Du är nyfiken och van att arbeta självständigt med marknadskommunikation.

I uppdraget ingår att utveckla och underhålla Lecabs varumärke och vår digitala närvaro. Exempelvis genom våra kanaler på sociala medier, och våra egna digitala plattformar. Du kommer tillsammans med avdelningschefer samordna, planera och publicera kampanjer, genomföra aktiviteter och event, samt producera enklare grafiskt material för både print och rörliga medier.

Vi söker dig som med enkelhet uttrycker dig i tal och skrift. Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Du har en bakgrund som marknadskommunikatör, antingen som anställd eller nyligen utbildad. Du har god datorvana och är nyfiken på fotografering, film och redigering. Du är van att administrera webbsidor och sociala medier och är en driven, engagerad och positiv person som gärna har många bollar i luften.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planera och utföra kundutskick, marknadsföringsmaterial och nyhetsbrev.
  • Skriva texter för annonsering.
  • Producera visst grafiskt material för film och fysiska annonser.
  • Administrera Lecab-gruppens webbsidor.
  • Bevaka våra flöden och besvara kommentarer i sociala medier.
  • Administrera inlägg på intranät.

Ansöker gör du genom att kontakta Daniel Svedlund;

Mail: daniel.svedlund@lecab.se

Tel: 010-47 00 710

Efter att ansökningsperioden gått ut kommer vi kalla till intervju med de sökande vi tror passar bäst för uppdraget.
Vi ser fram emot att höra från dig!