Volkswagen Transport

Det går bra för Volkswagen Transportbilar. Riktigt bra. En del av förklaringen är vårt breda modellprogram, vi erbjuder modeller som täcker alla behov. Välkommen in till våra proffsiga säljare så skräddarsyr vi en bil åt dig.


Nya Caddy 5 – 100% nytt

Självklart har lastförmågan förbättras – Nya Caddy Cargo Maxi har marknadens bredast sidodörröppning där man nu kan lasta in en Europall. Även korta Caddy Cargo har plats för två Europallar eftersom lastbredden ökat och Europallen nu får plats med långsidan mellan hjulhusen. En annan nyhet är helt plåtklädda bakdörrar, som skyddar stöldkänslig last.

Välkommen till en förarmiljö med det absolut senaste som Volkswagen-koncernern kan erbjuda. Om du vill kan du nu få upp till 19 olika assistanssystem. Med Travel Assist så behöver du bara hålla en hand på ratten och övervaka trafiken, så sköter bilen gas, broms och styrning själv. Trailer Assist är en annan nyhet, ett system där bilen sköter själva rattandet dit du pekar när du backar med påkopplat släp.

Den standardmonterade parkeringsvärmaren kan du nu enkelt starta via appen We Connect i din mobiltelefon. Standard är också en 8,25 tums radioenhet, som kan uppgraderas till en 10 tumsskärm med digitala mätartavlor. Om du inte bryr dig så mycket om teknik men värdesätter komfort, måste vi också slå ett slag för de sköna ergonomiska Ergo Comfort-stolarna.

Nya Caddy Cargo har en mycket avancerad avgasrening som drastiskt minskar utsläpp av farliga partiklar. Dubbla SCR-katalysatorer som båda jobbar med AdBlue-injektion betyder 80% lägre NOx-utsläpp. Caddy Cargo har en av världens renaste dieselmotor och erbjuder dessutom klassledande låg bränsleförbrukning.

Caddy Cargo med TDI-motor på 75, 102 eller 122 hk drar 4,9 liter/100 km och släpper ut 128-129 g Co2 per kilometer. Detta betyder både lägre drivmedelskostnader och lägre vägtrafikskatt. Självklart kan du få din Caddy med 4MOTION fyrhjulsdrift eller DSG automatlåda om så önskas. Även en bensinmotor på 114 hk blir snart tillgänglig.

Välkommen in eller kontakta säljare för mer info.

Vill du veta mer kring hur vi hanterar omständigheterna kring COVID-19? Läs mer