• Erbjudande
  • Privatleasing
Pris fr. 269 900kr
Pris fr. 283 900 kr
Privatleasing fr. 2 925kr/mån*

Nu kan vi gladeligen erbjuda ett antal SEAT Leon Sportstourer med automat på privatleasing och köp. Bilar är beställda med förväntad leverans under sommar och hösten 2022. Först till kvarn gäller. Med reservation för slutförsäljning.

  • Privatleasingpriset avser 36 månaders avtalstid.
  • Frånpriset avser färgen Candy White. Det finns även bilar tillgängliga i färgerna Magnetic Tech Metallic, Midnight Black och Magnetich Tech metallic.
  • Byter du din nuvarande SEAT till en ny, så bjuder vi på 300 kr lägre månadskostnad vid privatleasing och finansiering.
  • Bilen på bilderna är extrautrustad.

Offertförfrågan Boka provkörning

Erbjudande: Offert

Erbjudande: Offert

Hur vill du helst bli kontaktad?
Ort för ditt företag.
Finansiering
Ange antal mil
Har du en inbytesbil?
Samtycke
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar i samband med att jag skickar en förfrågan, sparas och används för att lämna en offert. Läs mer om Lecab Bils personuppgiftsbehandling.
Erbjudande: Provkör

Erbjudande: Provkör

Hur vill du att bilen ska levereras?
Välj att få bilen hemkörd eller hämta den själv på plats hos oss på Lecab. Väljer du att få bilen hemkörd kommer vi att kontakta dig för att få adress. *Kan tillkomma en kostnad, beroende på leveransadress.
Ange ett datum minst 2 dagar fram i tiden.
Tid
Har du något du funderar på?
Samtycke
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar i samband med att jag skickar en förfrågan, sparas och används för att boka en provkörning. Läs mer om Lecab Bils personuppgiftsbehandling.