• Erbjudande
  • Laddhybrid
  • Privatleasing
Pris fr. 435 900kr
Pris fr. 450 400 kr
Privatleasing fr. 5 375kr/mån*

Nu kan vi gladeligen erbjuda ett antal CUPRA Leon SP e-Hybrid på 12 månaders privatleasing. Bilar är beställda med förväntad leverans i juni-juli. Först till kvarn gäller. Med reservation för slutförsäljning.
Miljöbonus är exkluderad i dessa priser. Hinner den betalas ut innan leasingperiodens slut sänks resterande månadskostnader.

  • Privatleasingpriset avser 12 månaders avtalstid.
  • Frånpriset avser färgen Magnetic Tech Metallic. Det finns även bilar tillgängliga i färgen Midnight Black (+390 kr/mån*)
  • Byt din SEAT till en ny CUPRA, så bjuder vi på 300 kr lägre månadskostnad vid privatleasing.

Offertförfrågan Boka provkörning

Erbjudande: Offert

Erbjudande: Offert

Hur vill du helst bli kontaktad?
Ort för ditt företag.
Finansiering
Ange antal mil
Har du en inbytesbil?
Samtycke
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar i samband med att jag skickar en förfrågan, sparas och används för att lämna en offert. Läs mer om Lecab Bils personuppgiftsbehandling.
Erbjudande: Provkör

Erbjudande: Provkör

Hur vill du att bilen ska levereras?
Välj att få bilen hemkörd eller hämta den själv på plats hos oss på Lecab. Väljer du att få bilen hemkörd kommer vi att kontakta dig för att få adress. *Kan tillkomma en kostnad, beroende på leveransadress.
Ange ett datum minst 2 dagar fram i tiden.
Tid
Har du något du funderar på?
Samtycke
Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar i samband med att jag skickar en förfrågan, sparas och används för att boka en provkörning. Läs mer om Lecab Bils personuppgiftsbehandling.