Söker du nya utmaningar i rollen som ekonomiassistent? Vill du jobba i ett spännande bolag i framkant? Nu söker vi två drivna ekonomiassistenter till Lecab i Karlstad! Till Lecab Bil söker vi en ekonomiassistent och till Lecab Lastbilar söker vi en ekonomi-/löneassistent.


Om rollerna
I rollen som ekonomiassistent ansvarar du för verksamhetens löpande bokföring, kundreskontra, kundkontakter, redovisning och andra administrativa arbetsuppgifter. Därtill hanterar du fakturaärenden, genomför kreditupplysningar och bistår bolaget och koncernens ekonomiavdelning i diverse ekonomiska och administrativa frågor.

Som ekonomi/-löneassistent kommer du hantera ovanstående arbetsuppgifter samt även hantera bolagets löneredovisning.

Vem är du?
I rollen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har ett intresse för ekonomi och ett sinne för siffror. Du har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter och trivs i att arbeta in en prestigelös miljö i högt tempo. Vi ser gärna att du är en driven, engagerad och positiv person. Du motiveras av att hjälpa andra och skapar goda relationer med de kontakter du har i arbetet, oavsett om det gäller en kund eller kollega. Vidare stöttar du gärna andra kollegor vid behov och värderar ett gott samarbete. Vi ser gärna att du har god vana av att arbeta med system och applikationer.

Vad får du?
Du får en betydelsefull roll i en framåtlutad koncern. Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. På ekonomiavdelningen har man ett prestigelöst arbetssätt där man stöttar och ställer upp för varandra. Vi värdesätter en god balans mellan arbete och fritid.

Tjänsten är en heltidstjänst på Lecabkoncernens huvudkontor på Våxnäs.

Låter detta intressant?

Rekryteringen sker i samarbete med Qtym. Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryteringskonsult Matilda Jakobsson, 076-495 36 66 alt. matilda.jakobsson@qtym.se eller Andrea Meyer, 072-146 11 64 alt. Andrea.meyer@qtym.se

Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är 15e mars

Varmt välkommen med din ansökan!