Trivs du i en miljö som präglas av en dynamisk, händelserik och familjär stämning? Beskriver du dig själv som driven, strukturerad och proaktiv? Då kan rollen som CFO/Ekonomichef vara ditt nästa karriärsteg!

Då vår nuvarande CFO aviserat att han kommer att gå i pension inom kort påbörjar vi nu rekrytering av en ny CFO/Ekonomichef till Lecab i Karlstad.

Rollen
Som CFO/Ekonomichef ansvarar du för att operativt leda, driva och utveckla verksamhetens administration och ekonomifunktion. Ditt fokus kommer att vara att leda, entusiasmera och utveckla dina 10 medarbetare samt att bistå koncernens VD:ar och avdelningschefer rörande ekonomi och affärsfrågor.
Du kommer att kliva in i en verksamhetsnära roll med väl fungerande rutiner och processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Upprätta periodbokslut
– Upprätta årsbokslut, koncernredovisning, årsredovisningar och deklarationer
– Planera och kontrollera koncernens kassaflöde
– Delta i ledningsgruppens arbete
– Arbeta med arbetsrätt, bolagsrätt och avtalsrätt

Vem är du?
Vi söker dig som har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du har goda språkkunskaper i svenska och gärna i engelska. Du har ekonomiutbildning på universitetsnivå eller motsvarande samt flera års erfarenhet av redovisning och god kunskap gällande inkomstskatter, moms, arbetsgivaravgifter etc. Du har grundläggande juridisk kunskap inom arbetsrätt, bolagsrätt och avtalsrätt och en vana att arbeta med system och applikationer.

Som person är du affärsmässig, analytisk och ansvarsfull och tycker om att bygga förtroende och långsiktiga relationer. Du är ödmjuk, prestigelös och flexibel samt har god förmåga att samarbeta med olika typer av människor. Vi tror att du arbetat framgångsrikt med ledarskap.
Du är en problemlösare som på ett noggrant och effektivt sätt levererar högsta kvalitet i allt du gör. Genom ditt proaktiva och engagerade arbetssätt bidrar du till att uppnå firmans gemensamma mål.

Vad får du?
Du får en nyckelroll i en spännande och framåtlutad koncern. Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. På ekonomiavdelningen har man ett prestigelöst arbetssätt där man stöttar och ställer upp för varandra. Vi värdesätter en god balans mellan arbete och fritid.

Tjänsten är en heltidstjänst på Lecabkoncernens huvudkontor på Våxnäs.

Låter detta intressant? Ansök redan idag!

Rekryteringen sker i samarbete med Qtym. Om du har frågor om tjänsten får du gärna kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andrea Meyer på telefonnummer 072-146 11 64 alt. andrea.meyer@qtym.se Matilda Jakobsson på telefonnummer 076-495 36 66 alt. matilda.jakobsson@qtym.se 

Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är 15:e mars.

Varmt välkommen med din ansökan!