Prisgaranti på servicearbeten

Nu inför vi prisgaranti på servicearbeten (inklusive tilläggsarbeten) för bilar med årsmodell 2015 och äldre, gäller alla våra märken. Vi matchar skriven offert.
Gäller arbete och delar av originalkvalitet. 100% Original!


Vi använder inget annat än orginaldelar

När du servar eller reparerar din bil hos oss kan du alltid lita på att vi använder oss av originaldelar. Originaldelar har perfekt passform och högsta kvalitet, din bil förblir i originalutförande in i minsta detalj. Dessutom känner mekanikerna varje vrå i din bil, de är specialutbildade på Volkswagens modeller och väl insatta i bilens tekniska utveckling.


Volkswagen märkesverkstad

En bilverkstad som är auktoriserad för Volkswagen måste uppfylla de krav som tillverkaren ställer på en verkstad. Mekaniker samt övrig verkstadspersonal skall genomgå den utbildning som tillverkaren kräver samt genomgå prov för att visa att de behärskar sin roll i bilverkstaden. De och många fler krav uppfyller vi här på Lecab i Karlstad.


Mobilitetsgaranti – fri hjälp efter vägen

Om allt går emot dig tar MobilitetsGarantin hand om dig och din bil. Allt du behöver lägga på minnet är 020-303 000 om du befinner dig inom Sverige, eller +46 771 101 000 om du är ute och far inom EU, så får du hjälp dygnet runt. MobilitetsGarantin gäller alla fordon från Volkswagen Transportbilar med leveransdatum 2002-09-11 eller senare (endast företagskunder). För svenska bilar gäller MobilitetsGarantin inom hela EU.


Ersättningsbil

Vid inlämnande av bil på vår serviceverkstad erbjuder vi en ersättningsbil (alla priser inkl. moms och 1-5 dygn. Bränsle tillkommer).

Prisexempel:

Volkswagen Golf Från 715 kr/dygn*
Volkswagen Passat Från 1050 kr/dygn*

Transportbilar:
Caddy: 1175 kr/dygn*
Transporter/Caravelle: 1375 kr/dygn*
Crafter: 1950 kr/dygn*

*I priset ingår självriskeliminering.

Vill du veta mer kring hur vi hanterar omständigheterna kring COVID-19? Läs mer