Prisgaranti på servicearbeten

Nu inför vi prisgaranti på servicearbeten (inklusive tilläggsarbeten) för bilar med årsmodell 2015 och äldre, gäller alla våra märken. Vi matchar skriven offert. Gäller arbete och delar av originalkvalitet. 100% Original!

Våra bokningsorter är Karlstad och Arvika. Du kan välja att boka service och reparation online i vårt nya bokningssystem. Här får du priserna presenterade direkt. Observera att det bara gäller svenskregistrerade bilar. Vårt mål är att bekräfta onlinebokningar inom två timmar under arbetstid (7:30-16:30 på vardagar).

När du går in på bokningssidan kommer du att få välja typ av jobb. Dessa listas nedan:

Service

Här bokas servicearbeten. Du matar först in ditt reg.nummer och därefter kommer du att få en föreslagen service presenterad beroende på historik och senaste service.

Det kommer även tilläggstjänster såsom hämta/lämna, stenskottslagning, topup-olja o.s.v i kommande flikar.

Felsökning/reparationer

Har du en lampa som lyser i instrumentbrädan eller att din bil inte fungerar som den ska behövs en grundläggande felsökning. Vi diagnosticerar bilens elektronik och gör en vidare uppmätning av elektroniken om felet kan härledas dit. Har du ett mekaniskt fel kontrolleras motor och drivlina med avseende på timing (rem, kedja) och balans (växellåda och drivning). Startavgiften för en felsökning är 3000 kr. I det läget kan det vara så att vi eventuellt kan reparera delvis eller helt med det priset.

Byta/laga vindruta

Har du en spricka i vindrutan eller mer än 3 stenskott så bör du byta din ruta. Vi kan givetvis hjälpa dig och jobbar enbart med originalrutor och originallim. Vi justerar även eventuella kameror för dina säkerhetssystem på bilen. För att få vindrutebyte på din försäkring krävs att du har minst ”halvförsäkring” på din bil. Självrisken är för de flesta försäkringsbolagen fast. Sjävriskerna på vindrutebyten börjar på ca 2000 kr beroende på biltyp. Vi jobbar med de flesta försäkringsbolagen.

Obs, för stenskottsreparation gäller max 3 stenskott i vindrutan. Dessa får ej vara placerade i siktfältet, annars behöver vindrutan bytas. För stenskottreparationer är det oftast en fast självrisk. Självriskerna är fr. 100 kr och uppåt och brukar inkl. hela stenskottsreparationen (alla stenskott).

För att underlätta, fyll gärna i glasanmälan och ta med vid inlämning.
De flesta försäkringsbolagen har även glasanmälan online via sin hemsida.

LADDA NER GLASANMÄLAN (PDF)

 

 

Däckbyte/Däckhotell

Vi erbjuder onlinebokning av hjulskifte, balansering, hjulinställning samt däckhotellsbokning för dig som ny kund. För närvarande kan du inte använda vår onlinebokning om du redan är däckhotellskund hos oss.

Du som hotellkund hos oss får meddelande via sms om hjulskifte vid säsong. Har du frågor kring exempelvis priser på däck och fälg etc., vänligen kontakta oss.

Vår däckverkstad ligger på blockgatan 2C, skyltat ”Ekonomiservice” (bredvid Opus Bilprovning).

Observera att vi kan för närvarande inte kombinera olika typer av arbeten i bokningssystemet. Vill du kombinera olika typer av arbeten, använd någon av meddelanderutorna i bokningssystemet.

Boka service/REPARATION

 

 

Vill du istället prata med någon av våra erfarna servicerådgivare är du välkommen att ringa vår tidsbokning. Den har telefontid mellan 7:30-16:30 på vardagar: 010-47 00 708

Har du en utlandsregisterad bil?

Här kan du få ett prisförslag hos våra servicerådgivare i Arvika (vanligaste bokningsort för våra Norgekunder).

Utlandsregistrerad bil, klicka här!


Prisgaranti på servicearbeten

Nu inför vi prisgaranti på servicearbeten (inklusive tilläggsarbeten) för bilar med årsmodell 2015 och äldre, gäller alla våra märken. Vi matchar skriven offert.
Gäller arbete och delar av originalkvalitet. 100% Original!


Original torkarblad ingår vid rutbyte (värde ca 550 kr) och gratis självrisk vid stenskottsreparation.

Boka ditt nästa rutbyte på: 010-47 00 708.
Kampanjen gäller fram till den 31/12.

Vill du veta mer kring hur vi hanterar omständigheterna kring COVID-19? Läs mer