Volkswagen Transport

Det går bra för Volkswagen Transportbilar. Riktigt bra. En del av förklaringen är vårt breda modellprogram, vi erbjuder modeller som täcker alla behov. Välkommen in till våra proffsiga säljare så skräddarsyr vi en bil åt dig.

På denna sida kan du ta del av de senaste nyheterna samt få kontaktuppgifter till någon av våra säljare.

Senaste nytt

Nya Amarok gör sig redo
2022-01-14

Nya Amarok gör sig redo

Södertälje/Hannover 14 januari 2022 – Nu närmar sig tidpunkten då Volkswagen Transportbilar kan visa upp helt nya Amarok för omvärlden. Till sommaren är det dags för världspremiär av denna historiskt omtyckta modell. Med tydlig och självsäker Volkswagen-design, både exteriört och interiört, siktar Amarok fortsatt in sig på premiumsegmentet av pickuper. Effektiva V6 TDI-motorer och en uppsjö av ny teknik säkerställer komfort, kraft och lastkapacitet, både på och utanför de asfalterade vägarna.
Nu kan ID. Buzz och ID. Buzz Cargo förbokas - världspremiär 2022.
2021-11-29

Nu kan ID. Buzz och ID. Buzz Cargo förbokas - världspremiär 2022.

Världspremiären närmar sig och intresset för den "elektriska Folkabussen" är högt. Därför erbjuder Volkswagen Transportbilar nu möjligheten att förboka ID. Buzz och ID. Buzz Cargo. Genom att förboka kommer man kunna bli en av de första som får möjlighet att beställa bilen när försäljningen förväntas starta under första halvåret 2022.
Nya Multivan från 423.900 kr - Idag startar försäljningen.
2021-09-29

Nya Multivan från 423.900 kr - Idag startar försäljningen.

Södertälje 29 september 2021 – Nu tar Volkswagen Transportbilar en av sina ikoniska modeller och bygger den från grunden som en en personbil och laddar den med alla de senaste tekniska innovationerna från Volkswagen-koncernen. Helt nya Multivan kommer som laddhybrid från början och har säljstart idag ute hos Sveriges återförsäljare. Med ett attraktivt pris och oslagbara praktiska funktioner tillför nya Multivan något ganska unikt på marknaden för landets alla barnfamiljer, företagare och äventyrare. En modern folkabuss för en ny generation.
Vill du veta mer kring hur vi hanterar omständigheterna kring COVID-19? Läs mer